Info

Koko tuotevalikoima                                           

Voit ostaa tuotteita sinulle sopivalla tavalla:


Noutamalla tavaraa varastomyymälästäni Helsingissä. Varastomyymälä sijaitsee osoitteessa Marjaniemenranta 31 a, 00930 Helsinki.*******
Syyskaudella 2020 varastomyymälä on edelleen suljettuna, voit kuitenkin noutaa ostoksesi varastomyymälästä sovittuna päivänä.

Tavaroiden ostaminen onnistuu tietysti myös postitse.  Toimitusajat saattavat olla normaalia pidempiä. Arvion toimitusajasta saat tilausvahvistuksessa.

Lisätietoja sähköpostitse 
pienoisjunat@gmail.com 
ja puhelimitse 0405526867. Voit myös käyttää WhatsApp-sovellusta tai olla yhteydessä Facebookin kautta: H0-Junamatkat https://www.facebook.com/pienoisjunat/


********

Varastomyymälässä voi toistaiseksi maksaa vain käteisellä.
Huutamalla tuotteita huuto.net -huutokaupoissani

Myyjätunnukseni on waggon ja Huuto.net -tuotteiden lähetyskulut on ilmoitettu tuotekuvauksen yhteydessä.


Tilaamalla sähköpostitse tai puhelimitse 

Toimitus postipakettina. Kaikkia hinnastoni tuotteita on pääsääntöisesti varastossani, joten toimitus on nopea. Paketti on useimmiten noudettavissa postistasi jo vuorokauden kuluttua siitä, kun maksusi on kirjautunut tililleni.Lähetyskulut postitse Suomeen (Ahvenanmaata lukuunottamatta) ovat 4,50 euroa/lähetys tavaramäärästä riippumatta.  (Pienet lähetykset, jotka särkymättä kestävät kirjekuljetuksen, lähetän tässä toimitusvaihtoehdossa kirjeitse.). 

Postin toimipisteet ovat Postin omia tai esimerkiksi Postin toimipisteitä K-kaupoissa. 

Postipaketista vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.


Sähköpostiosoite: pienoisjunat@gmail.com
Puhelin: 040-5526867

Peruuttamisoikeus sähköpostitse tai puhelimitse tehdyissä kaupoissa
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilatut tavarat. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava H0-Junamatkoille (H0-Junamatkat, Marjaniemenranta 31 a, 00930 Helsinki; sähköposti: pienoisjunat@gmail.com)  yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla) päätöksestään peruuttaa sopimus.
Asiakas voi käyttää  tilausvahvistuksen yhteydessä toimitettavaan peruuttamisohjeeseen sisältyvää peruuttamislomaketta.   Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista välittömistä kustannuksista. 
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisen määräajan päättymistä.
Peruuttamisoikeus ei koske kuluttajansuojanlain 6 luvun 16 pykälässä tarkoitettuja tavaroita kuten tavaroita, jotka ovat erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.

Peruuttamisen vaikutukset
Mikäli sopimus peruutetaan ehtojen mukaisesti, molempien sopijaosapuolten tulee palauttaa saamansa suoritukset.
Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, H0-Junamatkat palauttaa asiakkaalle kaikki häneltä saamansa maksut, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, jos asiakas on valinnut edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona H0-Junamatkat saa  tietää asiakkaan päätöksestä peruuttaa sopimus. H0-junamatkat suorittaa palautuksen sillä maksuvälineellä, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa,  eli yleensä tilisiirtona.  Maksun palautusta voidaan lykätä kunnes tavarat on saatu takaisin tai kunnes asiakas on esittänyt näyttöä siitä, että hän on lähettänyt tavarat takaisin  sen mukaan kumpi ajankohta on aikaisempi.
Tavarat tulee lähettää takaisin ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona asiakas on ilmoittanut H0-Junamatkoille peruuttavansa tämän sopimuksen. Määräaikaa on noudatettu, jos tavarat lähetetään takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.  Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alenemisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.
Asiakkaan tulee hyvitystä varten ilmoittaa tilitietonsa (tilinhaltija, tilinumero IBAN-muodossa ja pankin BIC-koodi) H0-Junamatkoille.

Peruuttamislomake
(Täytä ja palauta tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen)

Vastaanottaja: H0-Junamatkat, Marjaniemenranta 31 a, 00930 Helsinki.
Sähköposti: 
pienoisjunat@gmail.com
Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:
Tilauspäivä tai vastaanottopäivä:
Ostajan nimi:
Ostajan osoite:
Ostajan pankkitili maksupalautusta varten (tilinhaltija, tilinumero IBAN-muodossa ja pankin BIC-koodi):
Ostajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa):

Päiväys:       1 kommentti: