LÖYTÖNURKKA - Parhaat tarjoukseni

Koko tuotevalikoima                                           
46287 Puutavaravaunut, kausi II

Flat Car Set
Neljä DRG:n telivaunua, joissa jarrumiehen koppi ja lastina sahatavaraa. Hienot yksityiskohdat.  Kokonaispituus 79,5 cm. Lähikytkimet ja kulissiohjaus. 

Ennakkotilaushinta 139 euroa sisältäen ennakkomaksun 20 euroa. 

Tarjous on voimassa 29.5.2018 saakka, kuitenkin vain niin kauan kuin vaunuja on tehtaalta saatavissa


29100 Paristokäyttöinen aloituspakkaus LINT

Märklin my world – "LINT Commuter Train" Starter Set.
Märklin my world – "LINT Commuter Train" Starter Set.


Dieselmoottorijuna, jota ohjataan pakkauksen mukana tulevalla ohjaimella. Ohjaimella junaa voidaan ajaa eteenpäin ja taaksepäin, nopeusportaita on kolme. Lisäksi voidaan kytkeä ajovalot sekä kolme ääniefektiä. Kaksi vaihtoehtoista tajuutta, joten toinenkin paristokäyttöinen juna voi liikennoidä samalla radalla. Moottoroitu vetovaunu ja siihen kytketty liitevaunu, jossa sisustus ja irrotettava katto.  Juna toimii ladattavilla paristoilla, jotka kuuluvat pakkaukseen.  Mukana myös USB-laturikaapeli. Muoviraidekahdeksikko. Raiteet eivät ole virtaajohtavia. 


Ennakkotilaushinta 49 euroa sisältäen ennakkomaksun 20 euroa. 

Tarjous on voimassa 29.5.2018 saakka, kuitenkin vain niin kauan kuin aloituspakkauksia on tehtaalta saatavissa36100 Paristokäyttöinen moottorijuna LINT


Märklin my world - LINT Commuter Train with a Rechargeable BatteryDieselmoottorijuna, jota ohjataan pakkauksen mukana tulevalla ohjaimella. Ohjaimella junaa voidaan ajaa eteenpäin ja taaksepäin, nopeusportaita on kolme. Lisäksi voidaan kytkeä ajovalot sekä kolme ääniefektiä. Kaksi vaihtoehtoista tajuutta, joten toinenkin paristokäyttöinen juna voi liikennoidä samalla radalla. Moottoroitu vetovaunu ja siihen kytketty liitevaunu, jossa sisustus ja irrotettava katto.  Juna toimii ladattavilla paristoilla, jotka kuuluvat pakkaukseen.  Mukana myös USB-laturikaapeli.


Ennakkotilaushinta 45 euroa sisältäen ennakkomaksun 20 euroa. 


Tarjous on voimassa 29.5.2018 saakka, kuitenkin vain niin kauan kuin junaa on tehtaalta saatavissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti