Pienoisrautatiepäivät Tampereella syksyllä 2011


Tapahtumapaikka on Tampereen Messu- ja urheilukeskus.


Katso ajo-ohje tästä

Näyttely on auki yleisölle lauantaina 1.10.2011 ja sunnuntaina 2.10.2011 klo 10.00 - 17.00.


Järjestäjän ilmoituksen mukaan vetureita ja vaunuja on vitriineissä, pöydillä ja dioraamoissa sekä liikenteessä radoilla. Suurin osa radoista on H0-mittakaavassa. Pienoisrautatiepäivät tutustuttavat
kävijät moduuliratoihin, jotka kootaan näyttelyä varten yhteensopivista itsenäisistä pikkupaloista. Kullakin palalla voi olla oma rakentajansa ja ryhmän jäsenet voivat asua eri puolilla Suomea. Moduulirata on siis aina ainutlaatuinen. 


Tapahtumassa on mukana myös muun muassa pienoismallikauppoja, alan museoita ja museoliikenteen harrastaja.


Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy, TESC, perustettiin vuonna 2005. Sen omistavat Tampereen kaupunki ja Tampereen Messut Oy. Tampereen Messut on Suomen johtavia messuyhtiöitä. Messuohjelmistossa on 20 messutapahtumaa sekä ammattilaisille että suurelle yleisölle.Tampereen Messut Oy järjestää Pienoisrautatiepäivät yhteistyössä Pirkanmaan Rautatieharrastajien Kerho PIRAKE ry:n kanssa.

Oma myyntipöytäni on osastolla C 108. Myyn Pienoisrautatiepäivillä edullisia aloituskokoonpanoja harrastusta aloitteville; jo pidempään harrastaneille tarjoan muun muassa upeita äänivetureita. Lisäksi c-raiteita, vaihdemoottoreita ja muuta tarpeellista. Myyntipöydälläni on myös muutama käytetty veturi.  Tervetuloa tutustumaan valikoimiini!


Samaan aikaan 30.9.–2.10.2011 D-hallissa voi tutustua myös Tampereen Taidemessuihin, jossa ihastuttavat laadukas taide ja mielenkiintoiset taiteentekijät. 
www.tampereentaidemessut.fi

Yhtä aikaa 30.9.–2.10.2011 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa järjestetään myös kolmipäiväiset sisustamisen ja kunnostamisen Asta Koti -messut.
www.astakoti.fi

Lisätietoja: http://www.pienoisrautatie.fi/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti